Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Come Out and Play - előzetes

Mexikói horror kurva gonosz gyerekekkel

2012.09.16. 16:13 Csabi87

Nem tudom kinek hangzik ismerősen a Ki képes megölni egy gyereket? című 1976-os spanyol film, talán nem egy nagy nevű, viszont ugyanakkor kellemesen borzongató produkcióról beszélhetünk, amelynek idén megérkezik az újra gondolt változata, még hozzá Mexikó felől.

A történet igazából nem sokat változik, talán mindösszesen annyi lesz a különbség, hogy modernebb, mai környezetbe helyezik a szituációt, amely szerint egy fiatal pár elutazik egy kis mexikói szigetre, hogy turbékoljanak a vízparton, nagyokat dugjanak a hotel szobában és hogy felejthetetlen élményeket szerezzenek maguknak.

A város nem is néz ki rosszul, csendes, nyugodt helynek látszik, a dokkokon gyerekek játszanak, a parton pedig gyerek zsivaj szál a szélben, nevetéssel megfűszerezve, egy szóval tényleg kellemes helynek tűnik a városka, ám ahogy hőseink elindulnak a központ felé, üres kihalt utcákkal találkoznak csupán, a hotel, ahol többek között az említett dugásnak is meg kellene történnie szintén tök üres, a városban pedig csak néhány fiatal bukkan fel olykor-olykor. Különös, nem de bár? Na ja, a dolgok pedig még különösebb irányt vesznek, amikor a pár férfi tagja szemtanúja lesz annak, ahogy a gyerekek végeznek egy felnőttel és onnantól kezdve már hőseinkre fenik tejfogaikat.

Azt hiszem, aki szerette a Kukorica gyermekeit annak talán ez a produkció is bejöhet majd, viszont a kárálások megfékezése előtt még egyszer jelezném, hogy ez a film '76-os, míg King története először 1977-ben került nyomtatásba

Címkék: előzetesek upcomings come out and play

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr404776577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása