Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Simpson család - A borzalmak Simpsonháza 5.

6.évad 6.rész

2012.09.13. 19:20 Herschmi

a_simpson_csalad.jpgImmár ötödik éve lepnek meg minket a Simpson család alkotói egy kis kellemes borzongtató-szórakoztató különkiadással. Lássuk ezúttal mit sikerült összehozniuk.

A ragyás

Stephen King Ragyogás című könyvét és a belőle készült Stanley Kubrick filmet ferdítették el Simpson-módra. (Utóbbi film véleményem szerint minden idők legfelháborítóbb könyvadaptációja!) Homér és kis családja Mr. Burns hegyvidéki szállodájában tölti a telet, gondozva az épületet. Minden rendben is lenne, ha Burns nem vágta volna el a TV vezetékét és nem vitte volna magával a ház összes sörét, fittyet hányva rá, hogy az előző gondnokok is ezért őrültek meg és mészárolták le a családjaikat. A tél beállta előtt Willy rájön, hogy Bart birtokolja a Ragyás képességét és olvas mások gondolataiban. Figyelmezteti is a fiút rá, mi fog történni velük. Már az első este megbomlik Homér tudata és szerettei életére tör. Érdekesség, hogy egy pillanatra Pinhead is feltűnik.

Folytatás a tovább mögött.

Bűn és bűnhődés az időn át

Homér keze a reggelinél beleragad a kenyérpirítóba. Miközben próbálkozik kiszabadulni, a készülék totálkáros lesz. Este megbütyköli, ám hibát követ el, pirítás helyett az őskorba repíti, ahol véletlen lecsap egy óriásszúnyogot. Visszatérve a 90-es évekbe egy teljesen más világba kerül, aminek Flanders a tejhatalmú ura. Visszatér a múltba, hogy helyre hozza a dolgokat, de valahogy mindig elszúr valamit és csak egyre rosszabb és rosszabb jövő fogadja.

Rémálom kávéház

A springfield-i általános iskola egyre mélyebbre süllyed, a tanári kar már nem bírja a gyerekek fegyelmezését. A fogdák túlzsúfoltak és attól rettegnek, hogy egyszer csak elszabadul a pokol az iskolában. Ráadásul a rengeteg tanuló miatt csak hatod osztályú húsból tudnak ebédet főzni. Viszont egy véletlen folytán Sintér igazgató rájön a megoldásra, amely mindkét problémát orvosolja: levágják és megsütik a notórius bajkeverőket. Az iskola létszáma rohamosan fogy és szép lassan mindenkire sor kerül.

A videót itt megnézhetitek:

Címkék: mese rajzfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr594765336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása