Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fievre - poszter és előzetes

Francia horror az álmokról

2012.09.11. 14:17 Csabi87

A francia horror kedvelői ismét örülhetnek egy picit, ugyanis a Fievre az ottani horrorok sorát erősíti majd - legalábbis reméljük, hogy nem gyengíteni fogja.

A történetünk főhőse egy fiatal lány lesz, Jessica, aki nagyanyja halála után visszautazik a régi családi házba, ahol gyerekkorát is töltötte, azonban a szörnyű haláleset utáni első éjszaka nem sikerül valami könnyen az épületben ugyanis a lányt furcsa rémálmok kezdik gyötörni, amelyekben az elhunyt nagyi is igen aktív szerepet játszik. Persze ezek a rémisztő álomképek nem teljesen újak Jessica számára, hiszen egy ideje küzd hasonlókkal, ám a mostani annyira intenzíven sikerül, hogy másnapra lázas beteg lesz a lányból. Végső kétségbeesésében pedig úgy dönt, hogy megpróbálja átvenni a hatalmat álmai fölött és irányítani azokat (ebben egyébként Sean nevű barátja segít neki, aki hogy-hogy nem ilyesmivel foglalkozik), hiszen szeretne a dolog végére járni és kideríteni, hogy ki vagy mi próbálja meg kísérteni őt.

A poszteren túl egy kis kedvcsináló előzetes is érkezett, amely valóban pofás.

Fever-Poster.jpg

Címkék: francia előzetesek poszter upcomings fievre

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr134767591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása