Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Das Kind - poszter és előzetes

Német thriller egy "sorozatgyilkos" gyerkőccel

2012.09.11. 16:14 Csabi87

Az előző francia film után, most egy német thrillernek is örülhetünk, ami azért a német mivolta ellenére elég nemzetközi produkció lesz, hiszen a rendezést a magyar származású Bács Zsolt vezényelte, míg a szereplők között, amerikai színészek is megfordulnak, például maga Eric Roberts is, akinek a neve mondjuk újabban már nem feltétlenül garancia a sikerre, de azért bizakodni lehet.

Történet főhőse egy ügyvéd bácsi lesz (Eric Roberts), aki egy furcsa ügyféllel hoz össze a sors, egész pontosan egy 10 év körüli kis sráccal, aki azt állítja magáról, hogy az előző életében egy sorozatgyilkos volt. Robert Stern ügyvéd úr persze badarságnak tartja az egészet, ám ő lepődik meg a legjobban, amikor a Simon által leírt pince pontosan az elmondottak szerint néz ki és az állítólagos hulla csontvázát és baltával felvágott koponyáját is megtalálják. Azonban ez még csak a kezdet, ugyanis Simonnak nagyon sok mondanivalója van és nem is biztos, hogy csak a "jó szándék" vezérli.

A filmet egyébként október 18-án mutatják be Németországban, nekünk pedig egy poszterünk és a tovább mögött egy előzetesünk is van. Utóbbiról mondjuk érdemes tudni, hogy német nyelvű, ám de ide kattintva egy angol változatot is találtok, ha esetleg arra is van igény.

The-Child-Poster.jpg

Címkék: német előzetesek poszter upcomings das kind

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr464767618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása