Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Már forog a Curse of Chucky

2012.09.10. 14:41 Csabi87

chucky-photo.jpgArról már korábban említést tettünk, hogy folytatást kap a Gyerekjáték sorozat, az új epizód a Curse of Chucky címet viseli, a rendezői széket pedig az ötlet gazda Don Mancini foglalja el.

A 6. rész forgatásai pár napja kezdődtek meg Kanadában, a rajongók pedig örülhetnek, hiszen Brad Dourif vállalta, hogy ez egyszer még visszatér és a hangját kölcsönzi a rémséges babának, akibe Charles Lee Ray sorozatgyilkos lelke költözött.

Érdekesség egyébként, hogy a női főszerepben Dourif lányát Fionát láthatjuk majd.

A történet szerint őt Ninának hívják és egy leányzó lesz, aki anyja öngyilkossága után picit nehezen tudja magát összekaparni, de szerencséjére nővére és kis családja egy időre oda utazik Ninához, hogy picit pátyolgassák és segítsenek elrendezni a temetést és miegymást. Nina kis unokahúga is szeretne beszélni a lány felvidításába és mindezt a postaládában talált vörös hajú játékbabával teszi, ám hősnőnknek semmi oka nem lesz a későbbiekben sem az örömködésre, ugyanis brutális gyilkosságok történnek a házban, Nina pedig a játékbabára gyanakszik.

Amint érkezik valami újabb infó nem habozunk közölni Veletek.

Címkék: hírek curse of chucky

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr444765168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása