Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Silent Night, Bloody Night - teaser előzetes

2012.09.08. 15:45 Csabi87

Silent-Night-Bloody-Night-Poster-uk.jpgMegérkezett az első teaser előzetes a Silent Night, Bloody Night című angol horrorhoz, amely a hasonló című 1974-es amerikai slasher újrája lesz és fontos dolog, hogy ne keverjük össze a Silent Night címen készülgető Silent Night, Deadly Night című amerikai horrorral, mivel a kettő nem ugyanaz. Gizike és gőzeke, tudjátok.

A történet majd Wilfred Butler volt házában játszódik, amelyet Wilfred halála után unokájára hagyott, viszont a srác nem igazán foglalkozott a házzal, parlagon hevert, míg nem néhány befektető kinézte magának a területet és úgy döntött, hogy megvásárolja azt. Így hát unoka és ügyvédje a házhoz utaznak, hogy átbeszéljék és megtárgyalják az adás-vételt. Igen ám, csak az őrült baltás gyilkos felbukkan és azt teszi, amit minden őrült 

Címkék: előzetesek slasher silent night bloody night

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr74762770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása