Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Byzantium - az első jelenet

Neil Jordan vámpír filmje

2012.09.08. 11:58 Csabi87

Neil Jordan neve ismerős lehet a horrorrajongók számára, hiszen a rendező olyan remek produkciókat rendezett már, mint a Pajzán kísértetek, vagy a Farkasok társasága, a szellemek és a vérfarkasok után pedig úgy döntött, hogy idén egy vámpíros alkotással hallat magáról.

Két női szereplőnk lesz majd: Clara, aki a testét árulja, míg Eleanor egy iskolás korú lány. Hőseink egy kis segítség révén a Byzantium nevű vendégszállóba kerülnek. Majd Eleanor megismerkedik egy sráccal, Frank-kel, akinek elárulja, hogy Clara tulajdonképpen az anyja, annak ellenére, hogy csak néhány évvel idősebb nála, és hogy ő maga 1804-ben született. Hajjajjj. Bár ami még ennél is nagyobb hajjjajjjra ad okot az az, hogy a kisvárosban elkezdenek hullani az emberek.

A főbb szerepekben majd Gemma Arterton (Hansel and Gretel: Witch Hunters, A Quantum csendje), Saoirse Ronan (Hanna - Gyilkos természet, The Host), Jonny Lee Miller (Adatrablók, Doktor zsiványok) és Sam Riley (13, Franklyn) lesz látható.

Címkék: videó vámpír jelenetek upcomings byzantium

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr694761770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása