Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Bay - poszter, előzetes és pár kép

Áldoku a fertőzött vízről

2012.09.06. 10:46 Csabi87

Hogy miről nem lehet found footage filmet csinálni, de tényleg. Voltak már szellemek, város alatt lakozó fura lény, lesz majd Nagyláb üldözés és valószínűleg egy csomó dolgot kihagytam, de most talán nem is ez a fontos, hanem, hogy a jó öreg Barry Levinson úgy döntött a horror bizniszt is kipróbálja, habár azért anno részben belekóstolt ő ebbe, A gömb forgatásai során.

Történetünk egy álmoskás kis városban játszódik majd, ahová két kutató érkezik, akik azon nyomban meg is állapítják, hogy a környék vize fertőzött és szörnyű dolgok történhetnek, ha nem lépnek közbe, azonban a városka polgármestere csak legyint, ám rosszul teszi, hiszen a víz valóban fertőzött, a szörnyűségek pedig elkezdődnek és nem igen akarnak véget érni.

Nem vagyok odáig a found footage horrorért, viszont Levinson-ék felkeltették az érdeklődésemet, mivel az előzetes egész jól sikerült és nem is újabb szellemes produkciót szállítanak.

Az említett trailer és néhány kép a tovább mögött lapul, a poszter pedig íme:

The-Bay-Official-Poster.jpg

The-Bay-Official-Photo-2-610x307.jpgThe-Bay-Official-Photo-3-610x406.jpg

Címkék: képek előzetesek áldoku poszter footage upcomings the bay

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr154757693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása