Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 09. 06.

2012.09.06. 09:21 Csabi87
  • 54 éves korában elhunyt Michael Clarke Duncan, akit habár nem sok horrorban láthattunk, azért a Stephen King-féle Halálsoronban mindenképpen maradandót alkotott és tette ezt még néhány hasonlóan magas színvonalú, remek filmben. Nyugodjék békében!
  • Újabb horror beütésű képregényt filmesítenek meg a pénzéhes nézőkért élő producerek, még hozzá a The Order című darabot, amelyben néhány a Vatikán által felbérelt fiatal küzd meg a gonosz lények ellen. John Carpenter már csinált hasonlót, a Vámpírokat.
  • Ryan Gosling tervei között szerepel a How to Catch a Monster című film, amelyet ő ír és rendez.
  • Michael Keaton is ott lesz a Robotzsaru újrában.
  • Az Amerikai pite első három részéből (és nyilván a múltkori új részből) ismerős Thomas Ian Nicholas ismét horrorban szerepel (legutóbb a Fading ot the Cries-ban láthattuk), ezúttal majd a The Lost Tree főszerepében lesz ott, ahol egy férfit alakít, aki egy tragédia után egy elszigetelt kisházba költözik, hogy kvázi remeteként élje az életét. A forgatások idén októberben kezdődnek.
  • Még nem is láthattuk a Paranormal Activity 4. részét, a Paramount már bejelentette, hogy az ötödiket is Ariel Schulman és Henry Joost rendezheti majd. Ha egyszer egy üzlet beindul...
  • Will Smith rendezni szeretne, még hozzá egy vámpíros Biblia történetet, amelyben Káin és Ábel lenne a két főszereplőnk. A produkció a The Redemption of Cain címet kapta és egyébként meg Will Smith cége áll a buli mögött. Persze ez még odébb van, hiszen a tervek szerint csak 2013 nyarán kezdődnének meg a forgatások Londonban, Jordániában és Marokkóban.
  • Elizabeth Olsen és Nate Parkes is csatlakozott az Oldboy remake forgatásához.
Címkék: hírek robotzsaru gyászhír oldboy the order the redemption of cain how to catch a monster the lost tree paranormal activity 5

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr514757795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása