Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hansel & Gretel: Witch Hunters - előzetes

Jancsi és Juliska akcióban

2012.09.06. 13:39 Csabi87

Nem is olyan régen kaptunk egy horrorba áztatott Hófehérke feldolgozást - amelyről többnyire hallgatunk a blogon, mivel csak egy-két fokkal gondolom, hogy értékesebb művet kaptunk, mint az Alkonyat Saga - jövőre pedig újabb klasszikus mese feldolgozásnak örülhetnek, ezúttal Jancsi és Juliska kalandjainak.

Az alapsztorit azt hiszem senkinek nem kell bemutatni, hiszen gyerekkorúnak egyik közismert meséjéről van szó (egyébként kulisszatitok, de gyerkőcként emiatt a borzalom miatt, évekig kísértett egy boszorkányos álom), a filmesek azonban nem is feltétlen a jól ismert történetet szeretnék nekünk bemutatni, hanem kvázi a sztori folytatást, ugyanis majd 15 évvel a sütiházban élő banyás incidens után járunk, Jancsi és Juliska pedig időközben kőkemény boszorkány vadászok lettek és ilyen jellegű kalandjaikat követhetjük nyomon.

Az előzetesből jól látszik, hogy a produkció inkább akció vonalon mozog majd, bár banyákat és szörnypofákat is kapunk, mindenesetre egyelőre bizakodó vagyok. Más kérdés, hogy a magyar nevük alapján picit röhejes, hogy egy Jancsi és Juliska nevű "akciósztárral" lesz dolgunk, de jó lesz ez - már ha szeretitek a látványos alkotásokat.

A főszerepben egyébként Jeremy Renner és Gemma Arterton feszít majd.

Címkék: előzetesek upcomings hansel and gretel witch hunters

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr164757830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása