Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Simpson család - A borzalmak Simpsonháza 4.

5.évad 5.rész

2012.09.06. 19:10 Herschmi

a_simpson_csalad.jpgÚjabb évad, újabb Simpson-halloween. Bart egy sötét galériában sétálgat és három szürreális festmény történetét meséli el nekünk.

Első kép a mohóságról szól. Az atomerőműben elfogy az összes fánk, Homer pedig egyetlen darabért eladja a lelkét az Ördögnek, akit ironikusan Flanders alakít.

Második történetünk egy iskolabuszról szól. Bart megálmodja, hogy meg fog halni reggel iskolába menet. Az ablakon kihajolva észreveszi, hogy egy apró szörny tönkre akarja tenni a buszt és elkezdte a hátsó kereket is kilazítani. Hiába figyelmezteti a többieket, senki sem hisz neki, ráadásul meg is kötözik. Vajon sikerül kiszabadulnia és megmenteni az életét?

A tovább mögött folytatom.

Befejező történetünk Francis Ford Coppola Drakulájának paródiája. Simpsonékat Mr. Burns meghívja a kastélyába vacsorára, persze előtte megkéri őket, rendesen mossák meg a nyakukat … :D Liza hamar rájön, hogy Mr. Burns a Sötétség Fejedelme, így elkezdődik a vámpírvadászat.  

Ha van ötletetek, hogy a történeteket mely filmekből, könyvekből vehették, írjátok meg!

A videót itt megnézhetitek:

Címkék: mese rajzfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr144711863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása