Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Insensibles - poszter és előzetes

Spanyol thriller, a [REC] egyik írójától

2012.09.05. 12:08 Csabi87

Egész pontosan Luiso Berdejo új forgatókönyvéről van szó, amellyel kapcsolatban fontos megemlíteni, hogy csak társszerző volt, ugyanis Juan Carlos Medinával közösen írták a szkriptet, míg a rendezést az utóbbi vezényelte, a film pedig az Insensibles címet kapta.

Történetünk két szálon fut, az egyiken a '30-as évek Spanyolországában járunk és néhány különleges gyereket ismerhetünk meg, akik képtelenek arra, hogy fizikai fájdalmat érezzenek, ezért egy intézetbe zárva várják, hogy az okosok vizsgálgassák őket, míg a másik szálon már a jelenben vagyunk, ahol is egy idegsebész lesz a főhősünk, akinek sürgősen csontvelő átültetésre van szüksége, ennek okán pedig elkezdi felkutatni sosem látott vér szerinti szüleit, ám a nyomozás során sötét titkokra bukkan. A két szál pedig feltételezhetőleg összeér.

Így szinopszis alapján talán nem forr fel a vérünk, de a tovább mögötti előzetesre mindenképpen érdemes egy pillantást vetni, mert egész jónak tűnik.

insensibles-poster.jpg

Címkék: spanyol thriller előzetesek poszter insensibles

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr374755463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása