Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dragon Wasps - előzetes

Jönnek a tűzhányó darazsak

2012.09.05. 14:24 Csabi87

Múlt hónap közepén egy jelenetet már közzétettünk a blogon az érkező óriás CGI darazsas produkcióval a Dragon Wasps-szal kapcsolatban, ám végre egy előzetes is érkezett ehhez az úri szórakozásnak ígérkező darabhoz.

A történetünk egy dzsungeles területen játszódik majd, ahová egy leányzó és asszisztense utazik,hogy megtalálják előbbi eltűnt édesapját. A kedves papa helyett azonban előbb az említett ízeltlábúakba futnak bele, akik pont olyan gonoszak, mint amilyen nagyok, bár a lányoknak egyet sem kell félniük, mert az amerikai hadsereg katonái igyekeznek segíteni rajtuk.

A darazsakkal kapcsolatban egyébként már is megjegyeznék egy érdekességet, ami a múltkor még nem volt teljesen egyértelmű: a fullánkjuk mellett a tűzokádó képességüket is fegyverként használják. Na kérem, ezek ám a mutánsok.

Címkék: előzetesek darázs cgi upcomings dragon wasps

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr354755495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása