Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vérszomj: A kezdet (2004) - Ginger Snaps Back: The Beginning

2012.09.03. 18:26 Csabi87

Kellett hozzá idő, de csak befejeztem a Vérszomj/Farkasvér trilógiát , amelyet sokan az egyik legjobb farkasemberes sztoriként emlegetnek és ugye már a korábbi részeknél is említettem, hogy azért nem hiába. Persze magas pontszámot sosem kapott tőlem egyik rész sem (ez a mostani sem fog), hiszen a farkasemberes sztorik jók, de olyan igazán nagyot még sosem fostam tőlük - hogy szakszóval éljek.

Nézzük is, hogy miről is szól a Vérszomj 3. része, ami egyébként itthon a Két testben egy lélek címet is megkapta, csak hogy minél jobban összezavarják a kedves nézőt, gondolom én.
A készítők ezúttal szakítottak az eddigiekkel és nem a rondábbik lány történetét folytatják, hanem az egész történetet áthelyezték az 1800-as évekre mintegy új alapot adva a dolgoknak, viszont érdekes módon úgy döntöttek, hogy a szereplőket megtartják, ugyanúgy ikrek és ugyanúgy a tűzbe mennének a másikért. Érdekesség továbbá az is, hogy az előző, azaz második rész és a most soron következő darab is 2004-es. Bár azért fontos tudni, hogy a két részt nem ugyanazok a rendezők és forgatókönyvírók készítették. 

Szóval ezúttal egy múltbeli utazásban van részünk, indiánokkal és a hegyekben élő katonákkal, emberekkel megtoldva, ugyanis az utóbbiak táborába kerül a két lány, miután Brigitte belelép egy medvecsapdába. A tábor lakói régóta élnek már az említett helyen, sőt egy csapatot is várnak vissza, akik élemért mentek, azonban a cudarság az egészben, hogy a teliholdas éjjeleken a lehetőségekhez mérten jól bevédett hely támadás alákerül, még hozzá jó néhány vérszomjas fenevad által.

Folytatás a tovább után.

A fenevadakról aztán, ahogy azt sejthettük hamar kiderül, hogy vérfarkasok és közöttük vannak néhányan azok közül is, akiket a tábor lakók visszavárnak. Persze nem ilyen formában gondolták ezt ők sem.

A pikantériát tovább fokozza az a tény, hogy a tábor vezetője egy bizonyos köpcös katonabácsi félig meddig farkassá változott kisfiát is rejtegeti, aki hogy-hogy nem megharapja Gingert, aki csak úgy, mint az első részben ismét átváltozik "gonoszsággá", persze szépen fokozatosan. 

Azért valljuk be, nem is igazán értettem én ezt az egészet, hogy szinte az első részt kopírozták le, persze azért szerencsére más végkifejlettel picit másként vezetve a történetet, ami pedig külön jó, hogy nem feltétlenül sikerült ez rosszabbul.

A farkasok itt is néhány szögből picit buták mondjuk, de a véres részeket ezúttal is szépen megcsinálták, a szereplőkkel sem lehetnek különösebben gondjaink, bár engem az indián srác végtelenül idegesített, de erről ő igazán nem tehet és mondjuk, ami jó pont, hogy nem félmeztelen járkált a játékidő 80%-ban, mint mondjuk más indiánok teszik ezt, bizonyos szarokban (igen, a Twilightra gondolok, hiszen mindig megragadom az alkalmat, hogy jól belerúgjak!).

Említettem, hogy a 2. és 3. részt különböző stáb készítette, legalábbis, ami a rendezőket és az írókat illeti. Nos a most vesézett epizódot Grant Harvey rendezte, aki javarészt tévésorozatokat jegyez, újabban például a Heartlandet. A forgatókönyvet pedig Christina Ray és Stephen Massicotte (A múlt titka) írta.

Azért a szereplőkről sem feledkezzünk meg, ugyanis habár Katharine Isabelle és Emily Perkins visszatérő szereplő, rajtuk kívül azért van néhány új arc is, például Nathaniel Arcand (A barbár), JR Bourne (13 kísértet, Ördögűzés Emily Rose üdvéért), Hugh Dillon (Elit egység) és Brendan Fletcher, aki azért ki lóg a sorból, mert ő a második részben is feltűnt már.

A pontokat illetően pedig 6/10-et adnék erre a részre is, csak azért, hogy a 3 rész hatos pontszámait egymás mellé pakolva 666-ot kapjunk eredményül. Muhahaha!

Sajnos az összes elérhető előzetes beágyazását letiltották - amiért ezúton is kapják be - ezért az ez előzetes linkjével szolgálnék: Ehun e!

Címkék: 2004 6/10 ajánlók kanadai film

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr664483049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.09.04. 07:42:47

Szerettem ezt a trilógiát. Egyik része se volt az 'hű, de izgalmas' fajta, de mindegyiknek megvolt az kellemesen beteg hangulata, ami megfogott.

Dzsézön 2012.09.04. 09:39:24

Jó kis filmek. Két csaj jól jól nyomta. A farkasember kib@szott gagyi volt, de nem ez a lényeg úgysem.

xDemonswithRyux 2012.09.04. 14:17:54

Szintén a hangulat ami megfogott mind a 3 részbe! A két hölgy is nagyon jól hozta a pszichopata testvérpárt.

süti beállítások módosítása