Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Crawl - poszter és előzetes

Krimi elemekkel dolgozó thriller a kenguruk országából

2012.09.01. 14:11 Csabi87

A 2011-es Screamfest egyik többszörösen díjnyertes produkciója volt a Crawl című ausztrál krimi-thriller, amelyben egy rejtélyes, horvát bérgyilkos és egy ártatlan pincér lány macska egér harcát követhetjük nyomon, amelybe a hölgyemény akaratán kívül kapcsolódott be, pusztán azért, mert sokat látott.

A filmről azt is érdemes tudni, hogy a neves külföldi horror portál a Bloody-Disgusting is beválasztotta a hivatalos filmkínálatába, tehát már csak emiatt is ígéretes ez a darab.

A rendezést és a forgatókönyvet egyébként egy fiatal ausztrál Paul China jegyzi, akinek ez az első komolyabb műve és habár magát az egész estés változatot még nem láttam, de annyit már talán most megállapíthatok, hogy az előzetes alapján (na meg a Screamfest díjak miatt) érdemes lesz nyomon követni a fiatalember további munkáit is.

A poszterünk ilyen, az előzetest pedig a tovább mögött keressétek.

Crawl-Poster.jpg

Címkék: krimi ausztrál thriller előzetesek poszter crawl upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr904744073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása