Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

247°F - előzetes

Forrón sült a szaunában

2012.08.31. 12:51 Csabi87

Ehhez a filmhez tavaly novemberben már volt egy előzetesünk, de gondoltam az lesz a legjobb ha felfrissítjük az emlékeket, ugyanis október 23-án végre DVD-n is megérkezik a produkció, amelyben 4 fiatal egy vidám kirándulásra indul, ami egészen addig tényleg vidám, amíg a 4-ből hárman be nem szorulnak egy forró szaunába, ahol a jó melegben bizony minden perc számít, de kijutni nem túl egyszerű.

Meglátjuk mennyire lesz ez izgalmas, az előzetes nem rossz, de x perc (és x szerintem tuti több, mint 30 perc) egy szaunában tud unalmas is lenni, én azért adok egy esélyt majd a filmnek.

A rendezést két grúz emberke vezényelte Levan Bakhia és Beqa Jguburia, mindkettőjüknek ez az első nagy filmje. A forgatókönyvet pedig Levan Bakhia és Lloys S. Wagner jegyzi.

A főbb szerepekben pedig Scout Taylor-Compton (Halloween I, II - az újak), Travis Van Winkle (Péntek 13. - szintén az új), Michael Copon (Night of Demons - ebből is a remake), Christina Ulloa (Bűbájos boszorkák) és Tyler Mane (Halloween I, II - szintén az újak, ő alakította Michael Myerst) lesz látható.

A borító ilyen lesz, a szóban forgó előzetes pedig a tovább mögött található.

247-DVD.jpg

Címkék: dvd előzetesek upcomings 247 f

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr484742692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása