Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

My Ex - előzetes

Thai ex-barátnő a túlvilágról

2012.08.30. 16:19 Csabi87

A My Ex című thai film nem tartozik a legújabb produkciók sorába, hiszen egy 2009-es alkotásról van szó, ami miatt viszont most érdekes lehet számunkra az az, hogy az egyik angol filmforgalmazó október elején az Egyesült Királyságban is piacra dobja a produkciót DVD-n, így pedig talán egy picit közelebb kerülünk, ahhoz hogy itthon is hozzájuthassunk.

A történet főszereplője egy híres-neves playboy, aki annak idején a pénz mellett a nőket is halmozta, viszont úgy döntött, hogy megállapodik egy csinos leányzó mellett, amikor azonban ezt a nagyközönség számára is bejelenti, a múltból előkerül egy volt barátnő, aki nem feltétlen akar ebbe belenyugodni, gyors halálának köszönhetően pedig szellemként is mindent megtesz azért, hogy Ken csakis az övé legyen.

Az előzetest érdemes megnézni, remek ázsiai horrornak tűnik.

Címkék: thai előzetesek upcomings my ex

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr654741668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása