Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lizzie Borden's Revenge - poszter

A baltás asszony visszatér

2012.08.30. 11:15 Csabi87

A zombik után most jöjjön egy slasher még hozzá egy női gyilkossal a főszerepben. 

A Lizzie Borden's Revenge című produkció érdekes módon egy filmsorozat harmadik része lesz, ugyanis Borden kisasszony már kétszer megmutatta magát és baltáját a képernyőn, csak ugye itthon ez nem feltétlen kapott nagy hát szelet (mint mondjuk sajnos úgy általában a horror se, na mindegy, ezért van ez a blog is) - mondjuk ebben talán az is közre játszik, hogy kis pénzből készült alkotásokról van szó.

Mindenesetre Lizzie most visszatér még hozzá baltástól és egy remek poszter is kaptunk a feltűnően nagy homlokú címszereplővel együtt - na de, aki a homlokát nézi az hülye, elsőre én se azt vettem szemügyre.

Érdekesség egyébként Lizzie Bordennel kapcsolatban, hogy egy valós személyről van szó, aki meghibbant és baltás gyilkosságot követett el családon belül, még az 1800-as évek végén. Nyilván a poszterből is látszik, hogy a készítők modernebb környezetbe helyeztek a dolgokat, hiszen így több csöcsöt mutathatnak.

Lizzie-Bordens-Revenge.jpg

Címkék: poszter slasher upcomings lizzie bordens revenge

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr184739571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása