Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Apparition - két új jelenet

A kör és a Paranormal Activity találkozása

2012.08.26. 17:28 Csabi87

Persze az alcímet ne vegyétek szó szerint, legalábbis abban a tekintetben ne, hogy szerencsére ezúttal nem egy kézikamerás szellemes marhasághoz lesz szerencsénk, hanem egy hagyományos technikával készült szellemes marhasághoz. Na persze utóbbi jelzőt bőven elhagyhatjuk, hiszen a korábbi előzetes is elég pofás volt, a most érkezett két jelenet pedig szintén baromi jól néz ki. 

A történet pár fiatalról szól, akik egy tanulmány keretein belül szeretnék bizonyítani azt a nézetet, mely szerint a szellemek és a természetfeletti lények, lényegében csak az emberi elme szüleményei és kvázi csak a bennük lévő hitnek köszönhetően léteznek (mint mondjuk a tulpa). Hőseink sikeresen be is bizonyítják ezt a dolgot, viszont azzal nem számolnak, hogy a lény valóban megszületik és ha már így alakult nagyon nem akar eltűnni, hanem inkább megpróbál rászabadulni a világra. A hit és a félelem pedig csak növeli az erejét.

A második videót a tovább mögött találjátok.

Címkék: videók jelenet upcomings the apparition

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr954732662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása