Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Smoke & Mirrors - előzetes

Egy film Tom Savini munkásságáról

2012.08.26. 13:51 Csabi87

A Smoke & Mirrors című produkcióról első sorban azt kell tudni, hogy nem egy véres horror vagy egy paráztatós thriller, de még csak nem is egy grindhouse movie, ahogy azt a cím sugallhatja, hanem egy dokumentumfilm, amelyben az egyik legismertebb horrorfilmes maszkmester Tom Savini munkásságába pillanthatunk bele.

Savini neve az igazi horrorrajongók számára biztos ismerős, hiszen a maszkmesteri munkák mellett olykor-olykor még fel is tűnt néhány produkcióban, bár a Smoke & Mirrors-ban inkább az előbbi témakört boncolgatják.

A mihez tartást végett egyébként csak néhány film, amelyen Savini munkáját láthatjuk: Holtak hajnala, A holtak napja (mindkét esetben az eredeti), a Péntek 13, Péntek 13 - 4. rész, Creepshow, Tomboló terror, A férc ember, stb.

Címkék: előzetesek dokumentumfilm smoke and mirrors

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr94732598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása