Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Woodsman - poszter és előzetes

Újabb áldoku Nagylábról

2012.08.25. 10:24 Csabi87

Nem olyan régen felkerült a blogra néhány videó és poszter a The Lost Coast Tapes című áldokumentarista stílusban készülő filmhez, amelyben néhány elvetemült humanoid elindul az erdőbe, hogy Nagyláb fedőnéven ismert szörnyre bukkanjanak, nos a The Woodsman-ben hasonló szituációnak örvendhetünk, csak ezúttal one-man showként.

Történetünk főhőse Mauro Bosque lesz, egy rettenthetetlen fickó, aki egy személyes túlélő show-jával igyekszik felhívni magára figyelmet és egyébként mindezt ügyesen teszi, hiszen egy népszerű fazon, a műsorát pedig szeretik az emberek. Bosque egy alkalommal aztán úgy dönt, hogy beteljesíti régi álmát és felkutatja a Sasquatch néven ismert lényt, illetve egyáltalán kideríti, hogy létezik-e ez a legendás "szörny". Természetesen hősünk gyorsan rátalál a szőrös állatkára és picit meg is bánja a dolgot, hiszen a műsorában ezúttal szó szerint a túlélésért kell küzdenie.

Magáról a Sasquatch nevű lényről egyébként azt érdemes tudni, hogy kvázi Nagyláb megfelelője.

Az előzetest a tovább mögött találjátok.

The-Woodsman-poster.jpg

Címkék: előzetesek áldoku poszter footage upcomings the woodsman

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr474730830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása