Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Stung - a vizuális effektek

Egy újabb gonosz darazsas horror

2012.08.25. 13:28 Csabi87

Pár hete már beszámoltunk egy készülő CGI darazsas horrorról, annak Dragon Wasps volt a címe és most egy újabb hasonló kategóriás produkció tűnt fel a horror egén.

A Stung elnevezésű darabot Benni Diez rendezi, akinek ez lesz az első nagy filmje rendezőként, bár érdekességként megjegyezném, hogy a tavalyi Melankólia vizuális effektjein is dolgozott. 

Történetünk egy jó módú idős hölgy kúriájában játszódik majd, ahol is éppen Mrs. Peach éves kerti partija zajlik, ám ezúttal nem minden a szokások szerint alakul, ugyanis Mrs. Peach a móka előtt úgy döntött rendet rakat a kertben, viszont a kertész egy érdekes vegyszerrel kezelte le a helyet, aminek hatására az ott élő darazsak óriásivá nőnek és megtámadják a parti résztvevőit. A mulatság így csak hamar vérfürdőbe torkollik, a megmentők szerepét pedig, ha nem is önként, de a két oda rendelt pincér ragadja magához.

A forgatások jövő év elején kezdődnek Németországban, míg a filmet valószínűleg csak 2014-ben láthatjuk, viszont addig is készült egy kedvcsináló videó, amelyen az egyik darazsat láthatjuk akció közben.

Címkék: videó darázs cgi upcomings stung

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr604730971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása