Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Goldenblog 2012

2012.08.25. 09:22 Csabi87

A blog.hu a HVG-vel közösen idén is megrendezi a Goldenblog szavazást, olyannyira igaz ez, hogy a voksok leadása már meg is kezdődött, a Tales from the Blog csapata pedig úgy döntött, hogy tesz egy próbát ezzel is, viszont ahhoz, hogy ebből valami jó is kisüljön Rátok is szükségünk van.

A dolog tulajdonképpen pofon egyszerű, Facebook használatával tudtok szavazni, ezen a linken, a blogot pedig a Kult-szórakozás kategóriában találjátok. Ha úgy gondoljátok, hogy megérdemlünk egy voksot és még nem is szavaztatok más blogra erre a kategóriában akkor ne szégyenlősködjetek, nagyon hálásak lennénk a szavazatokért.

Nagy álmaink nincsenek, hiszen egy viszonylag új blogról van szó, ahová valamire való írások is kikerülnek, nem csak netről összelopott képeket rakunk ki, mint a tavalyi nyertes (félreértés ne essék, nem gondolom, hogy a Tales from the Blog egy utánozhatatlan és egyedi blog, de talán több munkánk és szorgalmunk van benne, mint a demotiválós oldalban, na és nem csak nekünk, hanem egy rakás másik blognak is).

Illetve ha már szolgálati közlemény, akkor felhívnánk a figyelmeteket egy új funkcióra is a blogon, melynek segítségével az egyes bejegyzéseknél Facebook-on keresztül is tudtok kommentelni, ezzel együtt a blog.hu-s komment lehetőséget is megtartjuk.

Végül pedig még egyszer a szavazást itt találjátok és köszi lányok-fiúk ;)

Címkék: közlemény közlések

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr744730780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása