Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Simpson család - A borzalmak Simpsonháza 2.

3.évad 7.rész

2012.08.23. 19:10 Herschmi

a_simpson_csalad.jpgEltelt egy év és ismét halloween van Simpsonéknál. Hazaérve a cukorgyűjtésből, mindenki teletömi a bendőjét édességgel, Marge hiába figyelmezteti őket, hogy rosszat fognak álmodni. Az epizód három rémálmot mutat be.

Lisa álmában Marakech-ben Homer vesz egy ocsmány majomkezet, ami kívánságokat teljesít. Az eladó hiába figyelmezteti, hogy minden kívánság borzalmas szerencsétlenségekkel jár, Homer elengedi a füle mellett. A kívánságok vége az lesz, hogy a földönkívüliek elfoglalják az egész Földet.

A folytatás a tovább mögött.

Bart álma egy kisfiúról szól, aki a tudatával tudja irányítani a dolgokat. Ha valaki nem vidám vagy nem teljesíti a kívánságait, akkor szörnyű haragjában tüstént bosszút áll hatalma segítségével.

Harmadik történetünk főszereplője Homer, akit egy balszerencse folytán Mr. Burns halottnak hisz és a testét felhasználja a tökéletes munkás megteremtésére. Kísérlete nem várt eredménnyel zárul és rá kell döbbennie, hogy „szörnyeteget” teremtett.

Ismét földönkívüliek, az ő invázójukról már számtalan filmet láthattunk, volt honnan ötletet meríteni. A második történet szerintem nagyon béna és iszonyú gyengére sikeredett. Az utolsó pedig egy klasszikus Frankenstein-sztori.

Ha van ötletetek, hogy a történeteket mely filmekből, könyvekből vehették, írjátok meg!

A videót itt megnézhetitek:

Címkék: mese rajzfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr234711874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása