Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

American Horror Story - infók az új évadról

2012.08.19. 15:32 RolloJuve

Az alábbi fordítást a Dailydead.com-ról származik

movie-trailer-adam-levine-bloody-face.jpgJelenleg még forgatják az októberben visszatérő American Horror Story-t, de már sejthetünk néhány dolgot az új évadról. A twitteres kérdezz-felelekben résztvevő Ryan Murphynek köszönhetően új részleteket tudtunk meg.

Ahogy már beszámoltunk róla, a következő évad (új ciklusként is hivatkoznak rá) egy vadonatúj történetet mutat be, ami a 60-as években fog játszódni egy bűnözők számára fenntartott elmegyógyintézetben. A főbb szereplők Adam Levine, Chloe Sevigny, James Cromwell, Lizzie Brocheré, Jenna Dewan, Clea Duvall, Franka Potente, Chris Zylka, Britne Oldford, Mark Consuelos és Joseph Fiennes valamint Jessica Lange, Zachary Quinto, Sarah Paulson, Even Peters és Lily Rabe, akiket már megismertünk az első évadban.

A tovább mögött ott a folytatás.

Nézzük az újdonságokat:

  • Eddig is tudtuk, hogy teljesen új sztori és új szereplők jönnek, Murphy megerősítette, hogy semmilyen kapcsolat nem lesz a két évad cselekménye közt. Kivéve néhány színészt.
  • Jessica Lange fogja játszani az elmegyógyintézet vezetőjét, aki jó és gonosz karakter is egyben, említette meg Ryan Murphy.
  • A tavalyi évhez hasonlóan most is készül egy rész Halloween alkalmából, ez a második epizód lesz.
  • Egy korábban megjelent képen Adam Levine volt látható egy „Bloody Face” graffiti mellett (lásd a fenti képen). Murphy elmondta, hogy ő lesz az idei évad „Rubber Man”-je.
  • Akinek tetszett az előző évad főcíme az idén sem fog csalódni, hiszen ugyanaz a csapat készíti az újat is. A zene maradni fog, de ez még nem biztos.
  • Végül azt is megerősítették, hogy ismét 13 részt kapunk, ebből eddig hetet írtak meg.


Néhány korábbi nyilatkozat Ryan Murphytől a karakterekről és a cselekményről (spoileres lehet):


„Az új évad egy bűnözőknek fenntartott elmegyógyintézetben játszódik majd, amit Jessica Lange karaktere irányít. Ez jó buli, mert akár minden egyes fogvatartottról mesélhetünk. Úgy gondolom, ha az első évad a hűtlenségről szólt, ez a józan észről fog. Mi tesz valakit épelméjűvé vagy őrültté? Néha azok az emberek a legnormálisabbak, akiket őrültnek gondolunk. Érdekes volt olyan emberekről írni, akiket kivetett magából a társadalom.

Eddig még nem volt nyilvános, de a második felvonás a 60-as években fog játszódni. Chloë Sevigny például egy olyan nőt fog alakítani, akit a férje a nimfomániája miatt küldött elmegyógyintézetbe. Akkoriban ilyen idők jártak. Egy másik karaktert azért zártak el, mert leszbikus. Számomra nincs ijesztőbb dolog, minthogy valaki egyszerűen azzal áll elém, hogy elvisznek, őrültek házába zárnak és életem hátralévő részére megfosztanak az emberi jogaimtól. Ez a valódi horror. Szerintem mindenki átérezte már, hogy az emberek azt gondolják róla, hogy elment az esze, de ha valaki ki is mondja ezt, az már rémisztő.”

Címkék: hírek american horror story

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr144717612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása