Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Simpson család - A borzalmak Simpsonháza 1.

2.évad 3.rész

2012.08.16. 19:10 Herschmi

a_simpson_csalad.jpgKi ne ismerné Simpsonékat, a tipikus amerikai családot a részeges, infantilis Homer-t, a mintafeleség Marge-ot, a mindig bajt keverő Bart-ot, az okostojás Lisa-t és a csepp Maggie-t. Mindnyájunk (szerintem joggal mondhatom) kedvenc családja 23 éve örvendeztet meg minket kalandjaival és reméljük még sok-sok éven át teszik ezt. Székhelyi József hangja pedig utánozhatatlan. Matt Groening-ék a második évad harmadik részében egy halloween-i különkiadással leptek meg minket, ami akkora siker lett, hogy minden évadban csinálnak belőle egyet. A blogon úgy gondoltuk, hogy bemutatjuk ezeket a horrorisztikus elemekkel szőtt rajzfilmeket, hátha egy-egy borzongató film után kellemes felüdülést nyújtanak nektek (talán még álomba is ringatnak titeket). Minden halloween-i különadás 3 történetet tartalmaz. Lássuk miről szól az első rész.

A folytatást a tovább mögött találjátok.

Halloween estéjén Bart és Lisa a faházban ülve rémtörténetekkel szórakoztatják egymást.
Az első történetben Simpsonék egy elátkozott kastélyba költöznek. A ház mindent megtesz, hogy elüldözze őket: vér folyik a falakból, repkednek a könyvek és még egy dimenziók közti átjáró is van a konyhában. Marge el akarja hagyni a házat, de Homer ragaszkodik az olcsón szerzett kastélyhoz. A dolgok addig fajulnak, mígnem megpróbálja a ház rávenni őket, hogy egymás életére törjenek …

A második történetben a családot földönkívüliek ragadják el és távoli bolygójukra akarják őket vacsorára vinni. De vajon vendégként vagy főfogásként?

Harmadik történetünkben Lisa Edgar Allan Poe Hollóját olvassa fel, szerencsére a legjobban sikerült magyar fordítással, Tóth Árpádéval.  Homer játssza szegény meggyötört flótást, a Hollót pedig Bart. Sajnos a kedvenc versszakaim kihagyták, és pont azokat, amik a leglényegesebbek a versben.

Az első részről nekem egyértelműen a Ragyogás és az Amityville ugrott be. A másodiknál minden ufós film szóba jöhet lehetséges ihletőként. Poe klasszikusát meg szerintem senkinek se kell bemutatni (ha igen, akkor az gyorsan pótolja ezt a hiányosságát).

Ha van ötletetek, hogy az első két történetet mely filmekből, könyvekből vehették, írjátok meg!

Az epizódot ezen a linken tudjátok megnézni:

Címkék: sorozat mese simpson rajzfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr274711869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása