Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 2. évad 12. rész - Vége az évadnak!

2012.08.15. 08:40 Csabi87

Hétfő este véget ért a Teen Wolf második évada, amely talán összességében nem érte el a várakozásaimat. Voltak izgalmas epizódjaink (a második rész), emlékezetes gonosz karaktereink (Kanima) és hasonlók, de ez talán kevés, ahhoz, hogy egy valamire való horrorrajongó igazán a szívébe zárja ezt a szériát.

Persze fontos megemlíteni, hogy a Teen Wolf, mint, ahogy azt a címe is sugallja egy első sorban tiniknek készült sorozat. Ez mondjuk olykor-olykor picit háttérbe szorult az évad folyamán, viszont a zárást elnézve kétségünk sem lehet afelől, hogy a mely célcsoportnak készül a sorozat és, hogy melyik csatornán megy.

Ilyenkor pedig sajnálom, hogy öregszem és hogy tini lány se vagyok, mert nem csak, hogy a kutya nem hív meg viszki-kólára a diszkóban, de még ezt az erősen csöpögős befejezést sem tudtam maradéktalanul élvezni.

A tovább mögött folytatom.

teenwolf_s02e12_4.jpg

Az az igazság, hogy az előző rész végén teljesen bizakodó voltam, hiszen habár tudom, hogy előzetest össze lehet vágni úgy, hogy izgalmakat sejtessen, azért egy évad zárás általában jól szokott sikerülni. Túlságosan elcseszett befejezésről persze itt sem beszélhetünk, biztos van ennél rosszabb is, bár nem rejteném véka alá, hogy régóta nem láttam ennyire halvány évad lezárást.

Viszont ne ugorjunk ennyire előre, nézzük gyorsan mi történt ebben a részben.

Jackson meghalt, legalábbis egy picit azt hihettük, persze az edzettebb sorozat fanok sejthették, hogy erről szó sincs (mint, ahogy a végén történt második halál is kamu volt), a srác ugyanis csak egy erősebb Kanima halmazállapotba ment át, illetve ment volna, de sajnos erre nem került sor, ami kár, de ugye érthető, hogy technikailag egy hatalmasabb, szárnyas Kanima talán drágább lett volna, mint az, hogy egy kék szemű barkós, vérfarkas legyen belőle.

teenwolf_s02e12_2.jpg

Ezentúl menően pedig tulajdonképpen minden az évadzárást vezette fel. Gerard nagypapa még gonoszabb lett és teljesen a maga oldalára állította a szegény, kis tésztaképű Allison-t, JR Bourne apa karaktere pedig ezt nem nézte jó szemmel és apja ellenfordult. Gerardról egyébként kiderült, hogy rákos, ezért szeretne farkassá változni, hogy legyőzze a kort.

Most komolyan, tegye fel a kezét, aki szerint ez nem volt egy irdatlan sablonos dolog ez. Most tegye le a kezét az, aki kevesebb mint 5 horrorsorozat látott (Vámpírnaplók nem számít!) és most kérdezném meg még egyszer azt, hogy ez kinek jött be?

Rém gagyi volt, mint ahogy Argent nagypapa legyőzése is a gyógyszerbe rejtett szarsággal. Nyilván az, hogy olajfúró tornyokat megszégyenítve tört elő belőle a fekete lé, az nem volt rossz látványilag, de én tényleg csak néztem, hogy most ezzel akarják kiszúrni a szememet. Hát kösz.

Ha pedig nem lett volna elég az, hogy itt a gagyit kapjuk még egy nagy adag szerelmes jelenettel is megspékelték ezt nekünk, mind Allison és Scott, mind Lydia és Jackson révén. Ez pedig az a pont volt, ahol végkép elvágta magát ez az epizód.

teenwolf_s02e12_1.jpg

Nyilván tényleg nem vagyok kislány és ezzel nem lehet lenyűgözni, de olyan szépen haladt eddig ez az évad, többnyire mellőzve az ilyen nyálpermeteket... most viszont meg volt a böjtje ennek is.

Végül pedig felvezették nekünk azt, ami a következő évadban vár ránk: egy vérfarkas falka, tele Alfákkal. Nos sajnos ez sem a legnagyobb cliffhanger, de legalább nem rágjuk le a körmünket és esetleg azt is sejteti, hogy a következő évad akciós és küzdelmes lesz.

A második évad pedig ennyi volt. Azt hiszem az ígéretek valamelyest be lettek váltva, izgalmasabb, akció dúsabb és durvább évadot kaptunk, de ez nekem még így is picit kevés volt. Remélem jövőre azért még egy lapáttal rápakolnak erre.

A szünet alatt pedig azért nem feledkezünk meg teljesen a sorozatról, amint valami hír, kép vagy videó érkezik természetesen közzé tesszük.

teenwolf_s02e12_3.jpg

Címkék: sorozat farkas vérfarkas teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr554712266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása