Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Tall Man - jelenet

Jessica Biel vérző homloka

2012.08.09. 16:36 Csabi87

A Mártírokat is jegyző, francia Pascal Laugier legújabb filmje a The Tall Man, amely egy kis bányavárosban játszódik, ahol az éj leple alatt rendre eltűnik néhány gyerkőc, akiket a helyiek szerint a címszereplő gonosz rabol el. A városi nővérke mondjuk meglehetősen szkeptikusan áll a dologhoz és csak nevet a babonán, egészen addig, amíg a kisfiát is elrabolja valami, akkor már kénytelen utána indulni, hogy anya tigrist játsszon.

A produkcióhoz volt már két előzetesünk (egyeske, ketteske) és én azok alapján nem fűztem sok reményt a filmhez, Pascal Laugier ide vagy oda, hiszen nekem ez túl amerikainak tűnik, mind a szinopszis, mint az előzetes alapján, ám a most érkezett majd más fél perces jelenet talán nem is olyan rossz. Félreértés ne essék, sokat nem tudunk meg belőle és nem is az az adrenalin löket, viszont mintha lenne egy kis francia íze, persze Jessica Biel jelenléte picit rombol ezen (semmi bajom vele, sőt, jó színész, csak tudom, hogy nem francia), de talán ez még jó is lehet. Meglátjuk.

Címkék: videó jelenet the tall man upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr44701851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása