Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Greystone Park - poszter és előzetes

Oliver Stone fia apja nyomdokaiba lép

2012.08.07. 14:09 Csabi87

Oliver Stone neve a többség számára valószínűleg ismerősen cseng - még ha nem is feltétlen horrorfilmek kapcsán - bár rendezett két rémfilmet is A kéz címűt '81-ben, illetve 1974-ben a Seizure-t, nos az ismert rendező fia, Sean Stone is úgy döntött, hogy csatasorba áll és rendezőként is kipróbálja magát - bár érdemes tudni, hogy rövidfilmezéssel tett már próbát korábban, illetve apuka néhány filmjében is fel-feltűnt.

Ennek a törekvésnek az eredményeként született meg a Greystone Park című áldokumentarista horror, amelyben pár fiatal egy elhagyatott elmegyógyintézetbe indul, ahol állítólag szellemek tanyáznak és mivel nem igazán hisznek az efféle dolgokban maguk akarnak a végére járni, természetesen felvevő eszközökkel felszerelkezve. A baj pedig - ahogy az lenni szokott - megtörténik.

Tessék? Hogy ez egy picit sántít? Nem is kicsit, ugyanis számomra a sztori meglehetősen erősen hajaz a Grave Encounters alaptörténetére, amely egy-két halszálkányi különbségtől eltekintve ugyanez volt. Ejnye, kedves Sean.

Apuci szeretettét azonban mi sem bizonyítja jobban, mint hogy fia mellett ő is feltűnik a produkcióban, ami azt hiszem ettől függetlenül sem lesz majd valami emlékezetes.

Az előzetest a tovább mögött találjátok.

Greystone-Park-Poster.jpg

Címkék: szellem előzetesek áldoku poszter upcomings greystone park

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr984698410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása