Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 2. évad 10. rész

2012.08.04. 16:07 Csabi87

Nem feledkeztem ám meg az e heti Teen Wolf epizódról, csak bokros teendőim mellett ezúttal egy picit megcsúsztam a 10. résszel, de ugye a mondás is úgy tartja, hogy jobb későn, mint soha, ebben pedig tényleg lehet valami.

A mostani felvonás kapcsán pedig főleg, ugyanis az olykor-olykor borzalmas színészi alakítások ellenére ezúttal egy teljesen korrekt és fasza részt kaptuk, amely a Fúriák címet viselte, de igazából a Pálfordulások elnevezés sokkal jobban passzolt volna. Hogy miért? A tovább mögött kifejtem.

teenwolf_s02e10_2.jpg

Várjunk csak, mielőtt nagyon belerohannék a dolgok közepébe, emlékezzünk vissza, hogy legutóbb, hol is hagytuk abba: kiderült, hogy a fényképezős srác, Matt irányítja Jackson-t és így a második évad egyik gonoszát meg is ismerhettük, sőt ugye a tavaly bemutatkozó, de a végén elégő Alfa farkas is visszatért, bár ő most még nem sok vizet zavart, előbbi viszont annál inkább.

Történt ugyanis, hogy Matt barátunk teljesen megőrült és kifordult önmagából, amivel meg is kezdődött az epizódban látható pálfordulások sorozata. Már a múlthéten is írtam, hogy nekem picit fura, hogy Matt mellett tették le a voksukat a készítők, nyilván igyekeztek megmagyarázni ezt és egy háttér sztorit is kanyarítottak köré - hogy Matt kis srácként majdnem meghalt, ezért öldöste le az áldozatokat -, ami szegről-végről működött is, bár továbbra is azt gondolom, hogy fura lépés volt és ennyi erővel bárkit előhúzhattak volna. 

A rossz színészi alakításoknál egyébként a Matt-et megformáló Stephen Lunsford nevét akár meg is említhetjük, ugyanis néhol elég gyatrán hozta a "Na-most-pszichopata-lettem" karaktert, bár azért mentségére legyen mondva, hogy láthattunk már borzalmasabbat is, például a nagy homlokú vérfarkas lánytól Erica-tól.

teenwolf_s02e10_1.jpg

Pálfordulás 2.: Drága jó Allison-ünk is jól felhúzta a kis lelkét anyja halálán és nagyapja szarkavarásán, ezért úgy döntött, hogy na, de most már ő is igazi kemény tökű Argent lesz és lerendezi a farkasokat, első sorban Derek-et, de mindenki mást is, aki az útjába áll. Hmmm, nyilván ez nem nagy fordulat, számíthattunk rá, de a karakter mégis szembe indult el eddig énjével, amivel baj még nem is lenne, csak, hogy szegény Crystal Reed a szerelmes leányzónál pont a harcias leányzót játssza el még rosszabbul vagy csak én vagyok a kukacoskodó, de nem tehetek róla, egyszerűen irritál a hülye nyílpuskájával a kezében, az pedig, hogy tudom, szinte biztos, hogy sose fogják kiírni a sorozatból, még tovább passzírozza belém a karakter/színész által okozott tüskét. 

Pálfordulás 3.: Argent nagypapiról sem feledkezhetünk meg, aki mondjuk részről részre idegesítőbb, de furfangosabb is, ugyanis kiderült, hogy magának akarja a Kanimát, amit Matt megfojtásával meg is oldott, így hát csak nem a lény megölése mellett döntött, nyilván az önös érdekei majd idővel kiderülnek, illetve csak jól van ez így, mivel Jackson karaktere nekem hiányzott volna.

Pálfordulás 4.: Végül pedig Scott nevét is megemlíthetjük, akiről egy félmondat erejéig kiderült, hogy valami Argent nagypapival kötött egyezség miatt férkőzött Derek-ék bizalmába. A vicc az egészben, hogy Derek erről, amolyan Barátok köztös módon - éppen a fal mögött lapulva - szerzett tudomást, bár se baj, a jövő héten biztosan lesz ejnye.bejnye.

teenwolf_s02e10_3.jpg

A karakter változásokon túl mindenképpen meg kell említenünk, hogy Stiles apja és Scott anyja előtt fényderült arra, hogy Scott nem feltétlen és teljes mértékben ember, ez a következő részek szempontjából mindenképpen izgalmas lehet, már csak azért is, mert amúgy az Argent nagypapa és Kanima összepacsizása számomra nem volt egy eget verő cliffhanger, még akkor sem, ha azért persze várom a folytatást.

Ja igen mindenképpen megemlíteném, hogy ezúttal poénok tekintetében is egy igen erős részt kaptunk, legalábbis én többször felnevettem, ami a Teen Wolf esetében nem túl gyakori, na és ugye emellett akció dús és tényleg izgalmas volt ez a 10. epizód, a folytatás pedig azt hiszem ezt a szintet hozni fogja, hiszen már csak két felvonás vár ránk.

teenwolf_s02e10_4.jpg

Címkék: sorozat farkas vérfarkas teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr604695552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása