Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Boneboys - előzetes és poszter

Az vagy, amit megeszel

2012.08.04. 09:31 Csabi87

Kim Henkel neve talán ismerős lehet a horrorrajongók számára, leginkább az 1974-es A texasi láncfűrészes mészárlás egyik alkotójaként, hiszen a talán nagyobb névként említhet Tobe Hooper mellett Henkel is ott volt Bőrpofa megszületésénél, bár tény, hogy ezentúl nem igen tudunk más horrort említeni a neve mellett, itthon bemutatott darabot például semmiképpen sem.

Idén azonban Henkel újabb forgatókönyvvel jelentkezik, a Boneboys-éval, amely egy akció és vígjátéki elemeket ötvöző horrorprodukció lesz és érdekesség lehet a filmmel kapcsolatban, hogy Gulliver utazásait is író Jonathan Swift Szerény javaslat című regénye adta az ötletet Henkelnek.

A történet főszereplői a boneboys-ok, akik igen csak szeretik az ember húst elfogyasztani egy szülinapi összejövetel résztvevői pedig a saját bőrükön tapasztalják, hogy ez nem mindenkinek jó.

A tovább után egy előzetest is találtok, amely 1 percben foglalja össze a történéseket.

Boneboys-Poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter upcomings boneboys

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr154694583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása