Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Werewolf: The Beast Among Us - újabb farkasembere film a láthatáron

2012.07.29. 14:24 Csabi87

A farkasemberes filmekkel hogy álltok? Aki szereti az efféle mókát az most örülhet, ugyanis októberben érkezik a Werewolf: The Beast Among Us DVD-n és Blu-ray-en, bár egyelőre sajnos csak az Államokban.

A történetben tulajdonképpen ördöngösséget nem kell keresnünk, lesz egy kisváros, ahol egy farkas garázdálkodik, akiről számunkra csak hamar kiderül, hogy valójában egy ember, aztán pedig naná, hogy felbukkan az az ember is, aki végezni akar a bestiával.

A kiszámíthatóság ellenére azonban egész ütős, akció dús darabnak tűnik ez, tehát bizakodhatunk.

A rendezést egyébként Louis Morneau vezényelte, akinek többek között A kéjutazás 2. részét, vagy a 2003-as Az országút fantomja 2.-t köszönhetjük, de ő rendezte a Denevéreket is 1999-ben.

A főbb szerepekben Steven Bauer (Raven, Káin ébredése), Ed Quinn (The Caller, Holtak háza 2.), Nia Peeples (Mélytengeri szörnyeteg, Haláltusa) és Stephen Rea (V, mint vérbosszú, Underworld: Az ébredés) tűnik majd fel. 

Werewolf-The-Beast-Among-Us-dvd.jpg

Címkék: dvd előzetesek werewolf the beast among us

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr504679869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása