Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 2. évad 9. rész

Bejegyzés alcíme...

2012.07.26. 09:28 Csabi87

A kutya mindenit - vagy a farkasét, csak, hogy stílusos legyek - hát hétről-hétre egyre csak fogynak a Teen Wolf részek és még az a fránya nyár is mindjárt véget ér. De komolyan, hol van itt az igazság? Mondjuk ha az egyiket megtarthatnánk akkor én a nyarat választanám, ugyanis a Teen Wolf számomra még mindig tud hangyabokányi negatív meglepetéseket okozni. 

Itt van például a mostani rész, amiben lényegében sejthettük, hogy nagy vonalakban mi fog történni, bár egy egész izgalmas homályos kérdésünk maradt, amit a spoilerezés elkerülése végett a tovább után tennék fel és a többi mindenre is ott térnék ki.

teenwolf_s02e09_4.jpg

Ki a ló... franc a Kanima irányítója? A választ pedig az epizód végén megkaptuk: a fényképezős srác Matt személyében. Tegye fel a kezét, aki maga alá pisilt meglepetésében! Ugye, hogy senki?! Persze talán annyiból érdekes ez, hogy rá aztán senki nem számított, de pont emiatt fura, hogy mégis ő kapta ezt a megtiszteltetést, ugyanis például a pár epizóddal korábbi könyvtárbunyó során a Kanima nyakon karcolta és akkor pár perccel korábban meg is lepődött azon, hogy mi az a Kanima. Nyilván színész és eljátssza, meg a szerepe szerint is csak megjátszotta magát, de én egyelőre rohadtul értetlenül állok ez előtt az egész előtt. Talán a következő részek valamelyikében kiderül, hogy mégis, hogy a kínba történhetett ez és talán akkor még nekem is izgalmas lesz ez a megoldás, de így egyelőre nem volt az, hanem csak olyan volt, mintha a készítők előhúzták volna a lappangó-gyilkos kártyáját az ujjukból, mert az eddig több ezer produkció esetében működött, hogy valaki, akinek semmi köze semmihez gyilkos lesz. Hát gratulálok, ennél talán minden megoldás kevésbé lett volna sablonos.

Ezen azonban most túl is lépnék és egyelőre csendben kivárom, hogy mit hoz a folytatás, térjünk is át egyéb, a részben történt érdekességekre, mert ebből is akad még három.

1. Argent anyu meghalt. Őszintén szólva ezzel egy picit megleptek engem, habár másrészről meg örültem, mert rém érdektelen karaktertől szabadultunk meg és ugye azért egy horrorsorozatban nem árt, ha néha a gyakrabban látható karakterek is elhullanak, közülük pedig valóban csak Argent anyunál lógott ki a lóláb.

teenwolf_s02e09_1.jpg

A giccsparádés jelenetmegoldással nem teljesen értek egyet, hiszen a kemény Argent család jaj de ríva fakadt és hát nézzed már, nekik is van lelkük. Persze kell a dráma, meg a könnycsepp is, meg ugye így legalább az Allison-t alakító színésztanonc is beírhatja az önéletrajzába, hogy a sírva dühöngést is eltudja játszani, még hozzá így:

teenwolf_s02e09_3.jpg

2. Derek és a három kisfarkas. Megjött a telihold, ami akkora volt, hogy olyat még sose láttunk és ennek hatására ugye Derek ifjú barátai is átváltoztak, hiszen ők még nem érték el a farkasember 2. szintet, ezért nem tudják kontrollálni önmagukat. Ebben a jelenetben mondjuk szerintem több volt annál, mint, hogy a Swedish House Maffia és a Knife Party - Antidote című számára egy a korábbiakhoz képest gyenge verekedős részt kapjunk, de hát most erre futotta - a bajom ezzel kapcsolatban mindösszesen annyi, hogy már a múlt héten is csak egy pár perces és szintén szar, adrenalindúsabb jelenet jutott nekünk, pedig korábban, azért ilyen téren egész jó pillanatok is akadtak. Jár is ezért a szomorú fej: :(

3. Kiderül, hogy mi a baja Lydiának. Oké, mondjuk már két résszel korábban is láthattuk, hogy az első részben elégett Alfa kísérti, de most arra is fény derült, hogy azért van ez, mert az Alfa Lydia segítségével szeretne visszatérni az élő vérfarkasok sorába. Ez pedig sikerült is neki, mivel Lydia "remek" hadicsellel mindenkit úgy becsapott, hogy az ellenfelei hallucináltak, ő meg addig elment vérfarkas éleszteni. A hallucinációknak egyébként azt hiszem sok értelme nem volt, legalábbis egyelőre, talán csak karaktereink legnagyobb félelme derült ki, igaz talán ennek később lesz jelentősége. Majd meglátjuk, de mivel ez egyelőre nem izgalmas térjünk vissza oda, hogy bizony a régi Alfa feléledt, tette ezt mindezt annyira nagy hévvel, hogy még Derek alfaságát is elvette, sőt talán vérfarkasságát is, ez pontosan nem derült ki, de a piros fény biztos eltűnt a szemekből, tehát izgulhatunk jövőhétig.

Ennyi volna az annyi ez alkalommal, a 10. rész előzetese hamarosan felkerül, viszont az összefoglaló megint csúszni fog egy picit, majd csak jövőhét végén kerül fel egyéb elfoglaltságok miatt.

teenwolf_s02e09_2.jpg

Címkék: sorozat farkas vérfarkas teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr424676025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása