Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jack and Diane - horror romantika csajokkal

2012.07.26. 16:45 Csabi87

A Jack and Diane című filmről eddig meglehetősen kevés szót ejtettünk a blogon, ennek részemről az egyetlen oka, hogy ebben a produkcióban a horror csak mellékszerepet kap, ellenben romantika és szerelem lesz dögivel. Hurrá.

Mindenesetre most érkezett egy előzetes a produkcióhoz és gondoltam a teljesség jegyében ezt se hagyjuk ki.

A történet Jack-ről és Diane-ről szól, akik szerelmesek lesznek egymásba és ezt a kis kapcsolatot követhetjük mi nyomon, már ha akarjuk. Egyébként fontos megjegyezni, hogy Jack egy lány, Diane pedig szintén, tehát pikánsnak lehet pikáns lesz a dolog.

Az előzetes egyébként körülbelül annyira tűnik horrorisztikusnak, mint egy újszülött, de megmosdatott csecsemő. Persze lehet előbb-utóbb majd beindul a dolog, bár nekem az előzetes is pont elég volt ahhoz, hogy illedelmesen megköszönjem és félretoljam ezt a filmet.

Amerikában egyébként egy fesztiválon már vetítették, ez alapján nem beszélhetünk osztatlan sikerről, viszont a nagyobb közönség majd csak szeptember végén és november elején tekintheti meg a Jack and Diane-t, már ha inkább nem döntenek úgy, hogy a nagyobb mennyiségű adrenalin termelődés véget inkább gyöngyöt fűznek.

Címkék: előzetesek romantikus jack and diane upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr524677559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása