Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Angol feliratos előzetes a Deranged-hez

2012.07.25. 12:08 Csabi87

A koreai készítésű Deranged a fertőzéses horrorok sorát erősíti majd legalábbis a múltkori előzetes erősen ezt bizonyította - mármint az erősítést - és ez szerencsére most sincs másképpen. Az új trailer-hez már angol nyelvű feliratot is kaptunk és néhány eddig nem látott képsor is felbukkan, hangulatos lett ez is.

A történetben feltűnik majd egy gyógyszerügynök, aki egy 40 év körüli átlagos ember Jae-hyuk, illetve az ő bátyja Jae-pil, aki pedig rendőrként dolgozik. A lakosság érdeklődését pedig egyre inkább felkelti egy érdekes eset, ami a rendőrök dolgát is megnézheti, ugyanis egyre több és több vízi hullát lehet látni. Az esetről egyébként videófelvételek is készülnek, amelyeken látszik, ahogy a megtébolyodott lakosok csak úgy, minden kérdés nélkül a vízbe vetik magukat, mintha nem is önmaguk lennének.

Az idő előrehaladtával egyre több ilyen eset történik, ezért hát a koreai kormány országos vészhelyzetet rendel el. A nyomozás természetesen megkezdődik, amiben Jae-pil is aktívan részt vesz és a kutakodás során eljut egy kisvárosba, ahol a polgármester állítja, hogy látott jónéhány férfit, akik fertőzött kutyákat dobáltak a csatornákba emögött pedig összeesküvést sejt a városi vezető. Időközben azonban nagy baj történik, ugyanis a rendőr feleségén és gyermekén is jelentkeznek a tüneteket, amelyeket a vízbe ugrálók is produkáltak, így hát Jae-pil-nek nem marad más választása, mint hogy eszeveszetten megpróbálja megtalálni a gyógymódot. Az érdekesség pedig az, hogy egy titkos raktárban több ezer ampullányi gyógyszer van, amellyel gyógyítani lehet a végzetes kórt.

Címkék: ázsiai fertőzés előzetesek dél koreai upcomings deranged korea

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr294675041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása