Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Breathless - poszter és előzetes

2012.07.22. 13:15 Csabi87

Év elején mutatták be az Államokban Jesse Baget (El Mascarado Massacre) legutóbbi produkcióját a Breathless című thriller-vígjátékot.

A történet Texas-ban játszódik, ahol is Lorna és az ő drága férja Dale is tengeti a mindennapokat. Az asszony meglehetősen keménykezű, így nem is túl meglepő, hogy amikor a férje 100 ezer dollárt lop el egy bankból a részét akarja. Dale azonban nem igazán segítőkész és miközben hitvese arról szeretné meggyőzni, hogy mégis csak jár neki a zsákmányból, véletlen fejbe lövi a férfit. A legtöbb nő talán itt már végképp kétségbeesne, de  Lorna nem az a fajta, ő áthívja az egyik barátnőjét és együtt kezdik eltüntetni a hullát, amit csak megnehezít a felbukkanó seriff és még néhány jó madár.

A főbb szerepekben Val Kilmer (Seven Below), Ray Liotta (Azonosság), Gina Gershon (Voodoo Dawn) és Kelli Giddish (Witches of the Carribean) látható.

A további utáni előzetesre pedig szerintem érdemes rászánni azt a két és fél percet.

Breathless-Poster.jpg

Címkék: videó thriller vígjáték előzetesek poszter breathless

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr534669512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása