Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újabb előzetes a koreai Deranged-hez

2012.07.21. 18:46 Csabi87

Pont egy hónapja került fel az első Deranged előzetes a blogra, amelyből akkor azt lehetett leszűrni, hogy talán egy áldokumentarista stílusban készülő fertőzős ázsiai horror van készülőben. Nos kérem szépen az akkori képsorok szerencsére megtévesztőek voltak, hiszen egy hagyományos eljárással felvett produkcióhoz lesz szerencsénk, sőt mi több az új előzetes tanúsága szerint nem is lesz ez olyan szar.

A történetben feltűnik majd egy gyógyszerügynök, aki egy 40 év körüli átlagos ember Jae-hyuk, illetve az ő bátyja Jae-pil, aki pedig rendőrként dolgozik. A lakosság érdeklődését pedig egyre inkább felkelti egy érdekes eset, ami a rendőrök dolgát is megnézheti, ugyanis egyre több és több vízi hullát lehet látni. Az esetről egyébként videófelvételek is készülnek, amelyeken látszik, ahogy a megtébolyodott lakosok csak úgy, minden kérdés nélkül a vízbe vetik magukat, mintha nem is önmaguk lennének.

Az idő előrehaladtával egyre több ilyen eset történik, ezért hát a koreai kormány országos vészhelyzetet rendel el. A nyomozás természetesen megkezdődik, amiben Jae-pil is aktívan részt vesz és a kutakodás során eljut egy kisvárosba, ahol a polgármester állítja, hogy látott jónéhány férfit, akik fertőzött kutyákat dobáltak a csatornákba emögött pedig összeesküvést sejt a városi vezető. Időközben azonban nagy baj történik, ugyanis a rendőr feleségén és gyermekén is jelentkeznek a tüneteket, amelyeket a vízbe ugrálók is produkáltak, így hát Jae-pil-nek nem marad más választása, mint hogy eszeveszetten megpróbálja megtalálni a gyógymódot. Az érdekesség pedig az, hogy egy titkos raktárban több ezer ampullányi gyógyszer van, amellyel gyógyítani lehet a végzetes kórt.

Címkék: ázsiai fertőzés előzetesek dél koreai upcomings deranged korea

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr794669468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása