Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rites of the Spring - újabb előzetes

2012.07.21. 15:49 Csabi87

Július végén kerül a polcokra az Államokban a Rites of Spring című horror, a külföldi forgalmazó pedig újabb előzetest dobott fel a netre, csak hogy felcsigázzák a kedélyeket.

A helyzet pedig az, hogy ez elég jól működik, ugyanis a produkció továbbra is elég faszának tűnik, ez a mostani előzetes pedig teljesen jól sikerült, talán túlzás, de megkockáztatom, hogy hibátlan. Emberrablók, felbukkanó szörny, vér. Ez kell nekünk.

A történetről egyébként picit bővebben: "Néhány bűnöző úgy dönt, hogy elrabolják egy befolyásos és meg lehetősen pénzes ember lányát és remélik, hogy így nagyot szakíthatnak. A csajt egy régi, elhagyatott erdei, bentlakásos iskolába viszik, ott akarják kivárni az események alakulását. A várakozás azonban némelyikükből előcsalja a bűntudatot, ami kicsit meggyengíti a rossz fiúk közti köteléket, de ez semmi ahhoz képest, ami még történik, mivel hőseink meglehetősen rosszul választottak maguknak búvóhelyet, ugyanis megjelenik a színen egy kísérteties lény, akinek tavasszal mindig vadászni szottyan kedve, az embert pedig nagyon szereti, elkapni."


Címkék: előzetesek rites of spring upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr884668657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása