Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dead Stop - poszter és előzetes

2012.07.21. 12:10 Csabi87

Jonas Stolpe rendező első nagyfilmje lesz a Dead Stop, amely a szörnyes horrorok sorába igyekszik beállni és az előzetes tanúsága szerint talán még arra is van esély, hogy mindezt ügyesen és kifogásolhatatlanul teszi.

A történet szerint adott néhány fiatal, akik a Kaliforniai-sivatagon utaznak át éppen, amikor egy rossz irányba vett bal kanyarnak köszönhetően jól eltévednek és ha ez még nem volna elég a kocsijuk is bemondja az unalmast.

A sivatagban ragadni pedig nem jó, hiszen nappal a forróság szinte elviselhetetlen, éjszaka pedig annyira lehűl a levegő, hogy a szerencsétlenek jó formán megfagynak és akkor még ott vannak az arra honos kis állatkák: kígyók, skorpiók, pókok, na és a farkasok. Igaz ezek az élőlények talán jobban félnek az embertől, mint az ember tőlük, de azért mégsem lehet felhőtlenül mosolyogni abban a tudatban, hogy a környéken ólálkodnak. A mosoly pedig még inkább elhalványul hőseink arcán ugyanis ezek mellett a cseppet sem barátságos sivatagi "dekorációk" mellett megjelenik egy sokallta vérszomjasabb és emberhúsra éhező fenevad is, aki ugyan meglehetősen erőszakos, de elég türelmes is ahhoz, hogy végezzen hőseinkkel.

Az előzetest a tovább mögött találjátok.

Dead-Stop-Poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter dead stop

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr494668599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása