Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dark Water (Mörkt vatten) - svéd thriller

2012.07.21. 14:36 Csabi87

Múlt hónap közepén mutatták be Svédországban Rafael Edholm drámával fűszerezett thrillerjét a Dark Water-t (Mörkt vatten). 

A történetünk főhőse Daniel, egy ingatlan kereskedő, aki nem tanulta meg, hogy a magánéletet és a munkát nem keverjük. A dolog ott kezdődik, hogy Daniel a főnöke nejét dugja, ami még talán nem is lenne baj, de a srác úgy dönt, hogy ideje egy romantikus hétvégét is összehozni, erre pedig kiválóan alkalmas az egyik luxus villa, ahová hősünk a következő hét elején várja a vevőket. 

A móka eleinte jól indul, a romantika is meg van, természetesen szexszel fűszerezve, ám ekkor feltűnik a színen George, a mindenes. George érdekes ember, a saját törvényei szerint él és pontosan tudja, hogy Daniel-nek nem sok keresnivalója a házban, az igazság érzete pedig nem hagyja nyugodni, úgy dönt a saját kezébe veszi a dolgokat és megmutatja azt, hogy mi helyes és mi nem.

Címkék: svéd thriller előzetesek dark water

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr514668637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása