Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Teen Wolf - Farkasbőrben - 2. évad 8. rész

2012.07.20. 10:37 Csabi87

A 8. résszel a Teen Wolf kétharmadához értünk, ami alapján egy kis fejszámolást követően rájöhetünk, hogy még négy rész van hátra. A helyzet pedig az, hogy az utóbbi epizódokat elnézve, azért beindult a mandula, még ha tény, hogy egy kicsit keserű és egy hangyányit talán avas is, de lehet szeretni. Aki pedig így van ezzel az kifejezetten örülhet, ugyanis az MTV berendelte a 3. évadot is, sőt mi több, olyannyira sikert éreznek a sztoriban - ami mondjuk a részükről jogos -, hogy 24 részt is bekértek, az eddigi 12-12 részes évadokkal szemben. Persze lehet, hogy megbontják a dolgot, ez még kérdéses, de annyi szent, hogy még dupla ennyi tini vérfarkas kalandnak örülhetünk.

Aktuális felvonásunk egyébként egészen a helyén volt, egy-két jelenetet és részt leszámítva. Jó hír, hogy Lydia nevű első számú picsa karakterünk ezúttal nem kapott egy másodperc játékidőt sem, szóval emiatt mindenképpen pozitív irányba billen a mérleg, de hogy mik vannak még a serpenyőkön? Katt a továbbra! Vigyázat, ezúttal sem maradnak el a spoilerek, amiket ha előre megtudtok, majd így néztek:

teenwolf_s02e08_1.jpg

Az az igazság, hogy Jackson-t gonosz szerepbe öltöztetni, az évad egyik legjobb húzása volt. Azt már többször írtam, hogy Colton Haynes képességeitől nem kell leejtenünk az állunkat, de még csak a bugyinkat sem kell összenedvesíteni, viszont tény, hogy a srác remekül hozza, amit hoznia kell és a fiatalabb korosztály képviselői közül szerintem messze a legjobb az egész szériában, persze a mezőny tényleg nem túl acélos, de akkor is.

Izgalmas kérdés, hogy milyen sorsot szánnak neki a készítők, bár én azt gondolom, hogy Jackson halála nem jön majd szóba, igazából sajnálnám is, mondjuk a Kanima szálat az évad végén szinte biztosan elkötik, de talán nem egy halállal, legalábbis nem Jackson-éval, hanem esetleg a Mesterével, aki irányítja őt.

teenwolf_s02e08_3.jpg

Az, hogy pontosan kiről is van szó egyelőre még titok, bár az ígéretek szerint a következő epizódban erre is fény derül, de gondolom tippjei mindenkinek vannak. A múlt héten az én voksom részben a kémia tanár felé mozdult, bár igazából őt talán kizárnám, hiszen eddig is felé próbáltak tendálni minket, a mostani részben pedig még egy nagy lökést adtak felé, ami miatt azért több, mint gyanús, hogy mégsem ő lesz az. Egyébként is érdekes infókat árult el a Kanimán keresztül magáról, szóval kíváncsi vagyok, tényleg felcsigáztak, tippem pedig egyelőre nem igen van, hiszen talán már-már Dereket is kizárnám.

A rész másik kulcsfontosságú mozzanata az Argent családhoz köthető, akik immáron tudomást szereztek arról, hogy Jackson a Kanima, így hát nyomban felfegyverkeztek és vadászatra indultak. Sajnos az ebben rejlő lehetőséget meglehetősen lecsupaszították, hiszen a Derek és fekete segédje (bocsi, nem rasszizmus, csak nem emlékszem a nevére), valamint az Argent-ék közti lődözéssel egybe kötött bunyó meglehetősen pocsék volt, főleg ahhoz képest, hogy az utóbbi időben ilyen téren egész fasza akció jeleneteket kaptunk.

Ha már Argent-ék akkor nem mehetünk szó nélkül a katonásan nyírt édesanya mellett sem, akit Derek megharapott és tulajdonképpen eheti epizódunk ezzel a momentummal zárult le. Izgalmas irány azt hiszem ez is, hiszen ugye nem lesz egyszerű vele, de valószínűleg életben hagyják és mivel a következő rész előzetese szerint telihold közeleg, ezért talán ott valóban akad majd némi izgalom. A baj mondjuk részemről csak az, hogy rühellem a karaktert, és farkasként se hiszem, hogy jobban fogom szeretni.

teenwolf_s02e08_4.jpg

Egyébként ha már karakterek, az a helyzet, hogy tényleg kezd az évad kikupálódni és azon kapom magam, hogy egy picit azért hétről-hétre várom a folytatást, akármennyire is sablonos néhol az egész. A legnagyobb baj számomra a karakterekkel van, de talán még inkább az őket játszó színészekkel. Ha a már korábban jó néhányszor említett 5-6 ripacs nem lenne itt, akkor azt hiszem egy nagyon-nagyon fasza sorozat lenne ez, még az én szememmel is. De se baj, talán a történetet így is elviszik olyan irányba, hogy bennem és a hozzám hasonló nézetűekben sem legyen hiány érzet.

A zenék között egyébként megint akadt egy-két jól eltalált pillanat, mondjuk ez picit ízlés kérdése is, de azért szerintem abban megállapodhatunk, hogy ilyen téren nagy baj nincs, persze megdicsérni nem kell az MTV-t, hiszen az picit olyan lenne, mintha Kovács Lázárt megpaskolnánk, hogy jól főz. Ez a dolga.

Azt hiszem minden fontosabb momentumra kitértem pár mondatban, szóval nem is szaporítanám tovább a betűket, hamarosan felkerül a jövőhét eleji rész előzetese, amivel kapcsolatban most nem késik annyit a leírás.

Címkék: sorozat farkas vérfarkas teen wolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr684666895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása