Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Here Comes the Devil - poszterek

2012.07.20. 13:30 Csabi87

A spanyol származású Adrián García Bogliano a legutóbbi két, Argentínában készített filmje, a Sudor frío és a Penumbra után ezúttal egy mexikói-amerikai koprodukciós filmmel rukkol elő, a Here Comes the Devil-lel (Ahí viene el diablo).

A történet középpontjában egy kedves kis család áll: anyuval, apuval és két gyerkőccel. Utóbbiak aztán egy barlangtúra után eltűnnek Tijuana környékén, majd láss csodát, néhány nappal később megmagyarázhatatlan módon előkerülnek. Azonban valami nem stimmel a srácokkal, mintha valami borzasztó dolog teljesen megváltoztatta volna őket.

A főszerepben Francisco Barreiro (Vagyunk, akik vagyunk) és Laura Caro lesz látható, a produkció a tervek szerint jövőre érkezik.

A második poszter a tovább mögött lapul.

Here-Comes-the-Devil-Poster-1.jpg

Here-COmes-the-Devil-Poster-2.jpg

Címkék: amerikai mexikói poszterek upcomings here comes the devil

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr114667732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása