Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

My Friend Dahmer - adaptáció

2012.07.19. 12:18 Csabi87

Úgy tűnik, hogy film készülhet John Backderf képregényéből a My Friend Dahmer-ből, legalábbis tárgyalások folynak a megfilmesítési jogokat illetően.

A képregény egyébként Jeffrey Dahmer sorozatgyilkos fiatal éveit követi nyomon és mutatja be, hogy a fiatalember, hogyan vált az Egyesült Államok egyik közismert gonosztevőjévé. Dahmer egyébként egy valódi személy volt, 1960-ban született és 1991-ben 17 férfi és fiú meggyilkolása miatt ítélték 957 évig tartó börtönbüntetésre, amely Dahmer számára csak 3 évig tartott, mert egy másik rab egy vascsővel agyonverte.

Dahmer sok undorító dolgot művelt áldozataival, akik főként afrikaiak és ázsiaiak voltak. Gyerekként egyébként viszonylag normális emberke volt, majd 10 éves kora körül kattant meg és vált azzá az emberré, aki később lett, de ennyit a történelem óráról.

A képregény borítója egyébként így néz ki:

My-Friend-Dahmer-borito.jpg

Címkék: hírek adaptáció my friend dahmer

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr174651463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása