Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Helpers - poszter és előzetes

2012.07.13. 12:03 Csabi87

Chris Stokes rendező annyi filmműfaj után úgy gondolta, hogy a horrorban is kipróbálja magát és elkészíti a The Helpers-t, amely az idei évtől gyarapítja majd a found footage filmek táborát.

A történet 7 fiatalról szól, akik úgy döntenek, hogy kocsiba pattannak és túráznak egy nagyot, egészen Sacramento-tól Las Vegas-ig. Egyikőjük úgy dönt, hogy fel is veszi az utazás minden egyes pillanatát, mivel a barátnője nem tudott a csapattal tartani, de így talán nem marad le semmiről. Az egész "buli" jól indul, egészen addig, amíg hőseink el nem tévednek, majd ráadásul még le is robbannak. A kérdés egyértelmű: lehetne-e még ennél is rosszabb a helyzetük? A horrorban edződöttek pedig már kórusban zenghetik is a választ: naná!

A csapat kitalálja, hogy míg srácok elindulnak segítséget keresni, addig a lányok a kocsinál várakoznak, mert hát mi baj történhetne. Mondjuk az, hogy a segítség, csak az életüktől szabadítja meg hőseinket, nem a problémáiktól.

Az előzetes a tovább mögött.

The-Helpers-Poster1.jpg

Címkék: előzetesek áldoku poszter footage upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr234648533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jason13 2012.07.13. 13:36:03

Egy kérdés:
Nem tudja valaki,ki az előadója és mi a szám címe,ami a látottak alatt szól?
Engem csak emiatt fogott meg ez a trailer:)

süti beállítások módosítása