Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sickle - Kane Hodder 2010-es filmje

2012.07.11. 12:09 Csabi87

A Robert Conway rendezésében készült 2010-es Sickle című film egyelőre nem igazán aratott babérokat a horror fanok körében. Ennek mondjuk az egyik oka, hogy nem is sok helyre jutott el, a másik, meg hogy talán az az alműfaj, amelyet képvisel már nem annyira népszerű, mint annak idején, bár azért ez inkább saját véleményem, mint sem tény. 

A Sickle a grindhouse filmek hangulatát idézi, viszont nem a Tarantino és Rodriguez-féle precizitással, hanem egy picit talán kevésbé emészthető módon.

A történet egyébként egy csapat punk-ról szól, akik kirabolnak egy sztriptíz klubbot, majd menekülőre fogják. Az út során aztán Red Stone városába tévednek, ahol az erőszak és a vérengzés mindennapos.

A kép és a tovább mögött találjátok az előzetest.

Sickle-poster.jpg

Címkék: előzetesek grindhouse poszter sickle

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr404639553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása