Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Paranormal Adoption - poszter és előzetes

2012.07.11. 16:04 Csabi87

Érdekes kérdés az, hogy mennyire is működnek még manapság a gyilkos babás horrorfilmek, hiszen valljuk be meglehetősen mosolyra késztető alműfaj ez - na persze Chucky újabb kalandját egyértelműen várom.

Carl Watts rendező mindenesetre úgy gondolta, hogy érdemes lehet elkészíteni egy ilyen téma köré építkező horrort, amely akár még tényleg jól is elsülhet.

A Paranormal Adoption középpontjában egy fiatal férj és feleség áll, akik egy szörnyű tragédia során elvesztik egyetlen gyermeküket. Hosszabb vívódás és beszélgetések után az örökbe fogadás mellett döntenek, választásuk pedig egy nagyon aranyos 6-7 év körüli lányra esik, aki viszont magával hozzá ijesztő babáját is, akit maga a gonosz szállt meg.

Azt, hogy a poszteren a csaj minek örül nem tudni, kint úgy tűnik szar idő van, mégis lengén öltözött, ráadásul egy gonosz báb is van előtte, aki feltehetőleg magától mozog. Az előzetest egyébként ide kattintva érhetitek el, mivel sajnos beágyazni nem lehetett.

Paranormal-Adoption-Poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter upcomings gyilkos baba paranormal adoption

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr744639671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabbe 2012.07.13. 11:45:12

jó szar ez az oldal. mindig feljön egy ablak, hogy tetszik e az olvdal vagy nem. Mivel nem vagyok regisztrálva a tetves fészbúkon és nem leszek, ezért ez a szar mindig felugrik.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2012.07.13. 23:20:45

@gabbe: Először is köszönjük a véleményed, másodszer pedig hetente egyszer ugrik fel az ablak, amitől az oldal szar :) Bár nem gondolnám, hogy ettől szar lesz az oldal, maximum egy picit zavaró, de egy gyors ESC vagy X-ra kattintás 1 hétig megoldódik a probléma :)

A FB pedig lehet, hogy tényleg tetves, mégis sokan használják/használjuk és úgy ítéltük meg, hogy szeretnénk ott is közölni dolgokat, sőt oda néha olyan dolgot is felrakunk, ami itt nincs. Nyilván nem azt mondom, hogy a blog miatt regisztrál FB-ra, de mi egyelőre mellette tesszük le a voksunkat.

Mindenesetre sajnálom, hogy emiatt ellenszenvet keltettünk benned, azért bízom benne, hogy az oldal többi részével meg vagy elégedve és néha azért felnézel hozzánk :)

süti beállítások módosítása