Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Bench - poszter és előzetes

2012.07.06. 16:32 Csabi87

Mit szólnátok még egy slasher-hez? Még hozzá egy első ránézésére egész pofásnak tűnő darabhoz.

A The Bench Scott Paul Wilkie skót rendező produkciója, amelyben Wilkie saját bevallása szerint a Gonosz halott, a Fűrész, a Halloween, a Motel és a Texasi láncfűrészes mészárlás találkozik, ha pedig ez nem volna elég, akkor még nagy adag Tarantino-féle szöveget is a szereplők szájába adtak. Voálá, így készült a The Bench.

A történet egyébként 6 fiatalról szól majd, akik egy erdei kirándulás során egy kis házikóra bukkannak, amely igen különleges, ugyanis a legenda szerint, aki bemegy oda, az nem jön ki többé.

A lak egyébként korábban az Oakes családé volt, Chester és az apja élt ott, miután édesanyja a születéskor meghalt. A fiút így az apja próbálta meg eltartani, leginkább vadászatból, ám egy alkalommal az apa nem tért vissza. Chester pedig miután utána indult az egyik csapdában bukkant rá, elég ramaty körülmények között, a fiú így hát azt tette, amit a sebesült állatokkal kell: végzett az öreggel. Ahogy pedig lenni szokott a gyilkos újra vért kíván, a fiatalok személyében pedig az áldozatok szinte tálcán kínálják magukat. 

Az előzetes szokás szerint a tovább mögött található.

The-Bench-Poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter slasher upcomings the bench

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr444631203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása