Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Paura 3D - olasz horror

2012.07.05. 12:08 Csabi87

Olaszországban múlt hónap közepén mutatták be a Paura című horror/thrillert, a mai szokásjognak megfelelően 3D-ben. A produkcióra pedig nekünk is érdemes odafigyelnünk, mert habár az előzetes nem túl hosszú, de kifejezetten izgalmasnak tűnik és az is biztos, hogy véres jelenetekből sem lesz hiány. Talán odáig merészkedhetünk, hogy végre megint lesz egy fasza olasz horrorunk?

A történet 3 srácról szól, akik egy szerencsés véletlennek köszönhetően egy gazdag pasi házában tölthetik a hétvégét, luxus körülmények között. Hőseink pedig igyekeznek kiélvezni a helyzetet, azonban elkövetnek egy hatalmas hibát, ami örökre megváltoztatja az életüket. Lemennek a pincébe, ott pedig vagy méretes boros hordókat talál az ember, vagy szörnyűségeket. Találjátok ki, hogy itt mi történik.

A poszter egyébként ne rettentsen el senkit, nem feltétlen a legjobban sikerült darab, sőt picit talán gagyi is a fura betűszínezéssel, viszont a további utáni előzetesre mindenképpen szánjátok rá azt a szűk 50 másodpercet.

A rendezést egyébként a Manetti-tesók vezényelték, nekik tavaly egy sci-fi-jük is elkészült, a L'attivo di Wang, amelyhez a blogon volt előzetes. Az sem tűnt rossznak.

Paura-3D-Poster.jpg

Címkék: olasz előzetesek poszter paura

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr264629015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása