Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror Stories - antológia Dél-Koreából

2012.07.05. 18:08 Csabi87

Horror-Stories-Poster.jpgA ma előzetesek sorát egy dél-koreai darabbal zárjuk, amely egy 4 részből álló antológia és találóan a Horror Stories címet kapta. 

A főtörténetünk szerint adott egy nő, akit egy sorozatgyilkos foglyul ejt és ahelyett, hogy brutális módszerekkel kivégezné egy érdekes feladatot talál ki: a nőnek el kell mesélnie a valaha volt legijesztőbb történetet és ennek folyományaként ismerhetjük meg a már említett négy kis mesét.

Ezek közül az első a Sun and Moon címet viseli és egy érdekes futárról szól, aki csomaggal a kezében kopogtat egy ház ajtaján, ám a benti két fiatal testvér az anyukájuk várják, az idegennek pedig nem feltétlen szeretnének ajtót nyitni.

A második felvonásban, a Fear Plane címűben egy légiutas-kísérő küzd meg egy sorozatgyilkossal, persze naná, hogy a repülőn, amely 30 ezer méter magasan repked.

A Kongji, Pattzi nevezetű részben két testvért ismerhetünk meg, akik igazából csak féltestvérek. Kong-ji gyönyörű teremtés ellenben Park-Ji csak a plasztikai műtéteknek köszönhetően lett az.

Végül pedig 5 ember sorsát követhetjük nyomon, akik egy fertőzött város kórházában próbálnak meg túlélni, azonban a dolog számukra nem várt fordulatot vesz, amikor is az egyikőjük megfertőződik. Ez a történet az Ambulance címet kapta.

A produkció július 19-én mutatkozik majd be a Puchon-i Nemzetközi Fantasztikus Film Fesztiválon, míg egy héttel később már a nagy közönség számára is hozzáférhető lesz, mármint ugye Dél-Koreában.

Az előzetes a tovább mögött találjátok, érdemes rászánni azt a pár percet, a ma felkerült korábbi előzetesekhez hasonlóan ez is izgalmasnak tűnik.

Címkék: előzetesek antológia poszter dél koreai upcomings horror stories

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr944630583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása