Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Wrong Turn 5. - az első poszter

2012.07.04. 14:20 Csabi87

Ha minden év vége felé érkezik az Államokban DVD-n és Blu-Ray-en a Wrong Turn 5. része.

A rendezést és a forgatókönyvet ezúttal is Declan O'Brien jegyzi, immáron harmadszor a franchise történetében. Ezúttal egy Nyugat-Virginia-i városkában zajlanak majd az események, egészen konkrétan egy halloween-i mulatságon, amit a gusztustalan mutáns kannibálok zavarnak meg, mivel ők elég sajátságosan értelmezik a "Csokit vagy csalunk" szlogent.

A sorozat 5. részében Doug Bradley (Hellraiser, Hellraiser 2. Hellr4iser: Vérvonal), Camilla Arfwedson (Műkedvelő társulat), Simon Ginty, Oliver Hoare (House of Boys), Amy Lennox (Ne engedj el), Paul Luebke (Djinn), Duncan Wisbey, Kyle Redmond-Jones és Peter Brooke (The Dinosaur Project, A sötét lovag) lesz látható.

Az epizód egyébként a Bloodbath alcímet kapta, tehát a vérben tocsogás ezúttal sem marad el.

Wrong-Turn-5-Bloodbath.jpg

Címkék: poszter upcomings wrong turn 5

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr324625682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2012.07.05. 08:26:44

A negyedik rész nekem tetszett a maga komolyan vehetetlenül eltúlzott trancsírjával és a paródiaszerű hangulatával, az első meg eleve nagy kedvenc, szóval nem nagy elvárásokkal, de várom az ötödiket is :)

süti beállítások módosítása